Skip to main content
Til toppen

Madrugada til Athen med L-Acoustics

Lørdag 24. september spiller Madrugada sin største konsert noen gang på Panathenaic Stadion i Athen. Madrugada har siden debutalbumet hatt et stort publikum i Hellas og tidligere har de spilt for fulle arenaer. Nå står Panathenaic Stadion for tur, en historisk arena i Athen med 45 000 publikumsplasser.

I forberedelsene til denne konserten valgte bandet å spille konsert i Kolben kulturhus på Kolbotn. Der ville gjerne Madrugadas lydtekniker gjennom 25år, Lars Ivar Voldsdal ha samme signatur på PA`en han møter i Athen. Dette for å "sette" miksen før det historiske stadionbesøket i Athen. Lars forhørte seg derfor med vår produktsjef John Idar Bakke for assistanse. Dette var selvfølgelig mulig å gjennomføre gjennom en av de mange L-Acoustics utleiepartnerene i Norge. Pro Systemer OLL AS leverte da L-Acoustics KARA II til denne konserten. Vår produktsjef John Idar Bakke stilte for tuning og innjustering av systemet.

Bilder fra: Magne Nordby Riise

Hva Møter Lars og bandet i Athen lurer du sikkert? Jo det er selvsagt L-Acoustics K1/K2 med KS28 subber, samt ARCS II frontfill. Rune Røsten er med som systemtekniker til Athen.

Vi ønsker lykke til!

Her ser vi systemtuningen som vi endte med i Kolben. Her ligger contour-target med en 12dB økning fra 1Khz ned til 63 hz (normalt ligger denne stort sett på 10dB, avhengig av applikasjon og rommets egenart). Men da Lars skal på K1 / K2 på stadion, så valgte vi å legge oss med en noe kraftigere contour slik at miksen hans vil være noe nærmere det som møter ham der nede. Kurven her er basert på et gjennomsnitt av 8 målinger i Kolben, og vi ser KARA II og SB28. Det er satt 1/3 octave som smoothing. L-Acoustics sin P1 / M1 er benyttet for innjusteringen av systemet


Vil du vite mer:

John Idar Bakke
John Idar Bakke
Produktsjef L-Acoustics
Lenker
Min side