Skip to main content
Til toppen

Biamp EVOKO - nyeste medlem av Scandec-familien

Evoko har siden  2010 produsert rombooking av høyeste kvalitet. Med svensk design og enkelt grensesnitt er de en favoritt for mange AV-leverandører og nå er Evoko også en del av Scandecs produktportefølje.

- Med Evoko tilbyr vi klasseprodukter innen booking av rom og arbeidsplasser, sier en stolt produktansvarlig, Tarjei Solvang Stensrud.

Mange kjenner til Evoko Liso, men Tarjei synes hele Evoko-porteføljen er spennende: - Liso gjør det enkelt å booke rom via kalenderen når du kaller inn til et møte, samtidig som nærhetssensoren som aktiverer panelet når du kommer nær det er både miljøvennlig og effektivt. Naso er et veldig effektivt system for rombooking og har et ekstremt godt online-system for fjernadministrasjon. Kleeo hjelper bedrifter som kjører "free seating" med å gjøre det enkelt å finne og booke arbeidsplasser for dagen.

- Jeg er glad for at Scandec, sammen med Biamp, kan tilby det beste utstyret i og utenfor møterommet, melder Tarjei fornøyd.

- Dette har jeg ønska meg lenge

Det berättar Scandecs salgsdirektør, Kjell Haukelidsæter. Han er opptatt av de trygge, enkle og brukervennlige produktene og å kunne formidle Evoko-produkter har han lenge hatt lyst til: - Da Biamp kjøpte Evoko gledet det meg veldig. Vårt forhold til Biamp er sterkt og Evoko-produktene utfyller vår produktportefølje.

- Scandec skal ha en sterk produktmiks og våre produkter skal være av god kvalitet. Evoko-produktene har vist at de er robuste og at de fungerer svært godt. 

Kjell legger til: - Arbeidsplasser har etter pandemien blitt mer fleksible. Trenden er ikke bare at du kan sitte hjemme og booke et møterom for morgendagens møte via Outlook, men du kan også booke en arbeidsplass, et skrivebord eller et stille hjørne for hele dagen eller for en periode.

Evoko LISO - enkelt å integrere, lett å bruke

Liso har de funksjonene du trenger i et selvhostet rombookingssystem. Det blir veldig synlig om rom er ledige, hvem som har booket rommet og hvor lenge. Grønt viser ledig, rødt viser opptatt. Oransje viser at rommet snart blir opptatt.

- Det er helt likt trafikklysene vi er vant til når vi kjører bil, sier Tarjei. 

Liso har et åpent API som gjør at det enkelt samhandler med flere systemer, som Exchange, Microsoft 365, Google Workspace og Domino (IBM). Alle Evoko-systemene lar seg også bruke med Evoko Workplace-appen.

Evoko NASO - rombooking i et sikkert system

Evoko Naso gjør det enkelt å finne og booke et ledig rom for et møte. Plasser den utenfor møterom for å bli kvitt dobbeltbookinger, forvirring og avbrutte møter.

Naso rombooking er spesialbygd for å sikre et sikkert og pålitelig produkt som vil vare i mange år.

Evoko KLEEO - for valgfrie sitteplasser

Kleeo-serien gir den perfekte reservasjonsmåten for kontorlandskap med fleksible sitteplasser.

Den vil gi bedskjed til alle hvilket arbeidsområde som er tilgjengelig for deg eller som er opptatt av andre, selv om de ikke sitter der akkurat da!

Med Workplace-appen kan du booke arbeidsplassen du trenger mens du drikker morgenkaffen hjemmme, og den sjekker deg inn via sensorer eller nøkkelkort når du setter deg ned. Du kan også booke en ledig plass med et par trykk på Kleeo-enheten.

Kleeo fåes enkeltvis og i pakker med 6 enheter.


Møt våre Biamp EVOKO bookingprodukter

Evoko Liso Room Manager
Varenr.: EVO-LISO-RM

Alle funksjonene du trenger i et selvhostet rombestillingssystem. Plassert utenfor møterommene, er det veldig synlig om rom er ledige, hvem som har booket rommet og hvor lenge.

Varenr.: EVO-LISO-RM
Evoko Naso Room Manager
Varenr.: EVO-NASO-RM

Gjør det enkelt å finne og booke et ledig rom for et møte. Plasser den utenfor møterom for å bli kvitt dobbeltbookinger, forvirring og avbrutte møter.

Varenr.: EVO-NASO-RM
Evoko Kleeo Desk Mngr 1-pk,Cloud-hosted desk booking display
Varenr.: EVO-KLEEO-DM

Den perfekte reservasjonsmåten for kontorlandskap med fleksible sitteplasser. Den vil gi bedskjed til alle hvilket arbeidsområde som er tilgjengelig for deg eller som er opptatt av andre, selv om de ikke sitter der akkurat da!

Varenr.: EVO-KLEEO-DM
Lenker
Min side