Til toppen

Nye Panasonic EQ2 profesjonelle 4K displayer

Nye Panasonic EQ2 profesjonelle 4K displayer

Panasonic lanserer helt nye EQ2 serien profesjonelle 4K displayer med størrelser fra 43" til 86". EQ2 serien er utstyrt med 500cd/m2 4K paneler og inneholder en rekke smarte funksjoner for profesjonell bruk.


USB-gjennomgangsfunksjon for å spare tid og krefter i møteforberedelse


USB-enheter kan kobles til skjermen via en USB Type-A-kabel og kontrolleres ved hjelp av en PC koblet til EQ2 via USB Type-C-porten. Denne funksjonaliteten er for eksempel ideell for en enkel og rask start på videokonferanser. Hvis et kamera eller høyttalertelefon er permanent koblet til skjermen i et konferanserom, kan en bruker bare koble til PC-en sin og umiddelbart kontrollere alle enheter for å starte møtet. 4K-visning, dataoverføring og lading av tilkoblede enheter (opptil 60W) kan utføres samtidig over en enkelt kabel med USB Type-C-porten.


Støtter neste generasjons Intel ® SDM-spesifikasjonssporstandard


EQ2-serien er utstyrt med den nye Intel®SDM-spesifikasjonssporstandarden som støtter 4K-signaler. Den kan brukes med mottakerkortversjonen av Panasonics trådløse presentasjonssystem PressIT, eller valgfrie terminalkort som 12G-SDI og DIGITAL LINK.
Skjermen har en innebygd 4K-kompatibel USB-mediespiller


Ved ganske enkelt å sette inn en USB-minnepinne som innholdet er lagret på, starter avspillingen automatisk. Siden den er 4K-kompatibel, gir den enkelt 4K digital skilting uten å måtte bruke en PC eller set-top-boks. Innhold kan spilles av fortløpende uten letterboxing. Innhold kan også byttes via LAN eller flere skjermer kan betjenes.


Støtter LAN-kontrolltilkobling


EQ2-serien kan styres av LAN eller RS-232C. Du kan konfigurere skjermen til ditt eksisterende kontrollsystem, og kan kontrollere flere enheter samtidig. Den støtter også AMX- eller Crestron Connected™LAN-kontroll.