Skip to main content
Til toppen

Smart-Way er et genialt system for kabelkanaler og kabelskjulere, produsert i USA.

Det er enkelt å installere og konfigurere et Smart-Way-system, samtidig som du har mange muligheter. Smart-Ways svært lave profil vil ikke merkes av de som går på gulvet. Det installeres på toppen av eller i ethvert gulv, eller det kan brukes til å føre kabler ned langs veggen.

Smart-Way er perfekt for kontorer, konferanserom, samarbeidsrom, klasserom og overalt hvor kabelhåndtering er nødvendig for å gi tilgang til strøm og data.

Det intelligente valget

Smart-Way Raceway endrer måten du transporterer kabler over gulvet. Designet for å passe moderne arbeidsplasser, prioriterer Smart-Way funksjonalitet uten å ofre godt design. Med sine skarpe linjer gir Smart-Way et varig inntrykk av tidløs kvalitet.

Du har nå fleksibiliteten til å kjøpe ulike lengder for å tilpasse deg til rommets krav til bruk og tilkobling. Med en svært lav profil, rikelig plass for kabler, og finish i aluminium eller skifergrått er Smart-Way virkelig det intelligente valget for kabelhåndtering.

Fleksibilitet

Med Smart-Way albuesett blir det sømløst å installere kabelføringene dine rundt/i hjørner. Vi har sørget for at du kan utføre enten en 45- eller 90-graders sving med våre albuesett, samtidig som vi sørger for at den vinklede svingen ikke kompromitterer kablenes bøyeradius.

Monteringsmuligheter

  1. På enhver gulvoverflate inkludert betong, tre, fliser og laminat
  2. I tepper med tykkelse opp til 95 mm
  3. I laminat med tykkelse mellom 54 og 95 mm
  4. I tregulv mellom 95 og 127 mm. Dersom tregulvet er over 127 mm tykk kreves deler for ekstra tilpasning
  5. I veggkanal med deksel
  6. I parallelle systemer

Smart-Way kan brukes både som løsning på eller i gulvet, samt for kabelhåndtering på vegg, med de medfølgende kantene. Kantene for bruk i gulvet lar deg å installere systemet i enhver type gulvbelegg (teppe, tre, fliser, laminat). Hvert system vil bli levert med to par kanter, som gjør at den kan brukes både på (for vinyl, teppe, tre) eller i gulvet uten å måtte kjøpe ekstra deler. Ved å bruke Smart-Way kanting (SW-TPECS) i kombinasjon med standardsystemet, vil du nå også kunne legge Smart-Way veggkanal utenpå veggen.

Innmating

Smart-Way innmatingsskuffer hjelper til med å føre kablene dine mellom gulv- og veggkanalene med fire forskjellige alternativer: Lav/høy profil, på vegg, stablede innmatinger og gulv-til-vegg overgangsmating i skifergrått eller aluminium. Disse vegginnmatingene skal ikke bare være funksjonelle, men også elegante, med sin geometriske form og definerte vinklede linjer.

Smart-Way har også mulighet for veggforinger og fastkoblede overganger.  Dette inkluderer en overflatemontert rør-overgang, veggmatingskile for metallstender, inn-vegg grovinnmating, og strømstolpe til Smart-Way-innmating.

Lenker
Min side