Til toppen

Nye WELL STX 180 og 360

Nye WELL STX 180 og 360

Chauvet har lansert 2 helt nye frittstående LED "rør" med enormt lysutbytte og IP65 gradering for utendørs bruk.. Disse er begge batteridrevne og utstyrt med trådløs DMX. 

 

 

 

WELL STX 180 er et dynamisk frittstående, batteridrevet og utendørs-klart LED-rør som gir 180° med ultrasterkt, høykvalitets, pikselerbart lys med et valgfritt stealth-filter for en fullstendig forsvinnende effekt når den er av. Trådløs kontroll av 16 soner av RGBWW LED-ene produserer eksepsjonelle eye-candy-effekter med høy CRI – så det vil se like flott ut på kamera som det gjør personlig. I tillegg til å være IP65-klassifisert, kan WELL STX 180 også orienteres i hvilken som helst posisjon slik at du fullt ut kan utnytte den trådløse friheten denne armaturen er i stand til. Enheten er pakket som en del av et komplett sett som inkluderer: 6 WELL STX 180, 12 magnetiske braketter for festing til ståloverflater, 6 øyebolter for hengende alternativer, 6 sammenleggbare gulvstativ, 6 stealth sorte diffusere 1 IR-fjernkontroll og 1 ABS Ladekoffert (Peli style)

 

 

 

WELL STX 360 er et stort frittstående, batteridrevet og utendørs-klart LED-rør som gir 360° med ultrasterkt, høykvalitets pikselerbart lys. Trådløs kontroll av 16 soner av RGBWW LED-ene produserer eksepsjonelle eye-candy-effekter med høy CRI – så det vil se like flott ut på kamera som det gjør personlig. I tillegg til å være IP65-klassifisert, kan WELL STX 360 også orienteres i alle posisjoner slik at du fullt ut kan utnytte den trådløse friheten denne armaturen er i stand til. Enheten er pakket som en del av et komplett sett som inkluderer: 4 WELL STX 360, 4 øyebolter for hengende alternativer, 4 sammenleggbare gulvstativ, 1 IR-fjernkontroll og 1 ladekoffert. Enheten er også kontrollerbar via W-DMX, som kan brukes med nesten hvilken som helst standard lyskontroller, inkludert WELL COM med sin innebygde W-DMX-mottaker.


Nyhet

WELL STX180 6-Pack Includes: Control: W-DMX and IR Remote

Selges i Kit à 6 stk med ladekoffert (peli-style) og tilbehør.
CHA-WELLSTX180X6
Nyhet

WELL STX360 4-Pack Includes: Control: W-DMX and IR Remote

Selges i Kit à 4 stk med ladekoffert (peli-style) og tilbehør
CHA-WELLSTX360X4